Kategoriler
Alışveriş Sepetiniz

1000 TL ve Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz

T5 Lambalar

Brand: ATI Model: C16217
Resif akvaryumları için özel bir floresan lambadır. ATI floresan lamba üretim teknolojisi, mercan renklerinin mükemmel boyanması ve çok yüksek verimlilikle ışık yayan mükemmel fosforlar kullanır.   ATI Aquablue Special, genel floresan lambalar olarak sınıflandırılabilir, gündüz rengini (6000K) ..
602,82TL
Vergiler Hariç:502,35TL
Brand: ATI Model: C16221
Resif akvaryumları için özel bir floresan lambadır. ATI floresan lamba üretim teknolojisi, mercan renklerinin mükemmel boyanması ve çok yüksek verimlilikle ışık yayan mükemmel fosforlar kullanır.   ATI Blue Plus,mercanların floresansını şaşırtıcı bir şekilde artıran, çok yoğun mavi ışıkla karak..
575,71TL
Vergiler Hariç:479,76TL
Brand: ATI Model: C16218
Resif akvaryumları için özel bir floresan lambadır. ATI floresan lamba üretim teknolojisi, mercan renklerinin mükemmel boyanması ve çok yüksek verimlilikle ışık yayan mükemmel fosforlar kullanır.   ATI Aquablue Special, genel floresan lambalar olarak sınıflandırılabilir, gündüz rengini (6000K) ..
643,49TL
Vergiler Hariç:536,24TL
ATI - 39 W Blue Plus T5
Stokta yok
Brand: ATI Model: C16222
Resif akvaryumları için özel bir floresan lambadır. ATI floresan lamba üretim teknolojisi, mercan renklerinin mükemmel boyanması ve çok yüksek verimlilikle ışık yayan mükemmel fosforlar kullanır.   ATI Blue Plus,mercanların floresansını şaşırtıcı bir şekilde artıran, çok yoğun mavi ışıkla karak..
636,31TL
Vergiler Hariç:530,26TL
Brand: ATI Model: C16219
711,27TL
Vergiler Hariç:592,73TL
Brand: ATI Model: C16223
711,27TL
Vergiler Hariç:592,73TL
Brand: ATI Model: C16228
Resif akvaryumları için özel bir floresan lambadır.ATI floresan lamba üretim teknolojisi, mercan renklerinin mükemmel boyanması ve çok yüksek verimlilikle ışık yayan mükemmel fosforlar kullanır. ATI Actinic, mor-mavi ışıklı (maksimum yaklaşık 421 nm) süper aktinik bir floresan lambadır.Özellikle flo..
779,05TL
Vergiler Hariç:649,21TL
Brand: ATI Model: C16220
779,05TL
Brand: ATI Model: C16224
Resif akvaryumları için özel bir floresan lambadır. ATI floresan lamba üretim teknolojisi, mercan renklerinin mükemmel boyanması ve çok yüksek verimlilikle ışık yayan mükemmel fosforlar kullanır. ATI Blue Plus,mercanların floresansını şaşırtıcı bir şekilde artıran, çok yoğun mavi ışıkla karakteriz..
731,20TL
Vergiler Hariç:609,33TL
Brand: ATI Model: V10046
 Resif akvaryumları için özel bir floresan lambadır. ATI floresan lamba üretim teknolojisi, mercan renklerinin mükemmel boyanması ve çok yüksek verimlilikle ışık yayan mükemmel fosforlar kullanır.   ATI Coral Plus, Blue Plus (spektrumun yaklaşık% 50'si), Aquablue Special (spektrumun yaklaş..
779,05TL
Brand: ATI Model: C16215
Resif akvaryumları için özel bir floresan lambadır.ATI floresan lamba üretim teknolojisi, mercan renklerinin mükemmel boyanması ve çok yüksek verimlilikle ışık yayan mükemmel fosforlar kullanır.   ATI Pruple Plus, tüm renk yelpazesini açıkça vurgulanmışkırmızıvemaviyle birleştirir.Floresan lamb..
744,76TL
Vergiler Hariç:620,63TL
Giesemann - Powerchrome - 24 W Actinic Blue T5 Giesemann - Powerchrome - 24 W Actinic Blue T5
Stokta yok
Brand: Giesemann Model: V10158
Akvaryum aydınlatma sektörünün lideri Giesemann, yüksek kalitede ürettiği HQ çıkışlı T5 lambaları,uzun araştırmalar ve arge ler sonunda üretmiştir.Mercanlar ve bitkilerin büyüyebilmeleri ve renklerini geliştirebilmeleri için Giesemann,uygun spectrum ve renk sıcaklığında  ürettiği ampulleri..
560,63TL
Vergiler Hariç:467,19TL
Gösterilen: 1 ile 12 arası, toplam: 39 (4 Sayfa)